BERKAWAN BIAR BERIBU.. JOM SAMA-SAMA FOLLOW =) TINGGALKAN URL ANDA..

Followers

Monday, January 3, 2011

Teka Teki.. Sape dapat jawab, saya bagi topup rm5.. =)

..Assalamualaikum..

Menarik x tawaran aku??
Ni bukan cobaan tau.. Tapi betul2 kejadian..
Sape yang dapat jawab soklan aku neh, aku akan bagi topup rm 5..

..TAPI..

Kena jawab dengan betul lah tau..
Ble korang nak jawab, tinggalkan jawapan dekat comment n bagi email trus k..
Nant, aku contact gune email je.. =)

Sape yang dapat jawab dengan betul, memang TEROR.. SUPERB.. HEBAT.. GENIOUS.. PINTAR.. CERDIK.. PANDAI.. (Sume lah yang menggambarkan kebijaksanaan)

SOALAN : HIJAU + HIJAU, JADI WARNA APA??

TEKA2..

Aku akan bagitahu jawapan dekat entry seterusnya.. Bila aku dah bagi jawapan tu, tawaran ini tamat tau.. Aku bagi masa kejap je tau (Mungkin sehari atau lebih sket).. Huhu..

SELAMAT MENCUBA


5 comments:

  1. hijau+hijau jadi merah ... =))

    ReplyDelete
  2. kak awin.. nape hijau + hijau jadi merah?? =)
    lady dila ... Hijau + hijau jadi hijau... hurm..nanti yek.. jawapan akan dibagitahu di post akan datang.. =)

    ReplyDelete
  3. hijau + hijau = lagi banyak warne hijau...
    hahahahaha... =D

    ReplyDelete
  4. huhu.. nant nad bgtahu kat entry seterusnya ek..
    KAWAN2.. teka-teki ni dah tamat ok.. jawapan selepas ini dah x diterima.. =)sy dah nak bgtahu jawapan kat entry baru..

    ReplyDelete