BERKAWAN BIAR BERIBU.. JOM SAMA-SAMA FOLLOW =) TINGGALKAN URL ANDA..

Followers

Monday, January 3, 2011

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

..Assalamualaikum semua..
Salam Satu Malaysia

Sudah sekian lama x dapat online dengan aman akibat tiada "connection" dekat umah, aku jarang la blogwalking or update blog..

Nak dijadikan cerita yang indah.. Pada suatu hari, aku ber belog walking lah dengan suka ria dan gembiranya setelah berada di universiti kesayanganku ini.. 
Tanyalah kenapa aku sayang UPM ni?? Tanyelah.. Tanyelah..
SEBAB
Internet dia laju n superb.. Wink3x..



..TIBA-TIBA..

Jeng3x...



Ada entry best woooo dari Mama Kembar 3... Mama buat contest ni sempena 'anniversary' beliau yang ke enam.. So suweetttt kan?? =) Ape-ape pon mama.. Saya sentiasa doakan kebahagian mama bersama suami dan anak-anak tersayang. 




..Sambung balik pasal contest nih..
Hadiahnye, pergh.. Kalau dapat, memang raya sakan lah aku.. Aku nak cuba nasib.. Kawan2 meh la join sekali.. Selagi masih ade masa nih.. Maaflah sebab bagitau korang lambat.. Tarikh tutup 6 Januari.. Tapi, kita masih ada masa untuk berjuang.. Chaiyok!!! (ambui, semangat ye kau)

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.
SUDAH.. Belog ade, i/c alhamdulillah biru dan tinggal kat Malaysia.. Yeay!!! LULUS..


2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! 
Sedang mengarang dengan gigihnya =).. Kejap lagi siap..


3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".
DONE =)


4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.
BERES =)


5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.
Rasa macam nak tag semua orang, tapi tag 3 orang je lah ye.. Yang lain yang tak ditag tu, pandai2 lah join ye.. Sekian..


6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.
No problem.. 


7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.
Mesti letak sebab hadiah dia besh gler =)


8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011
Sempat lagi tau.. CEPAT !!!

Nak tau x hadiahnye ape??


...Jeng3x...






3








2








1








Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...




Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel
  Hadiah Ketiga: Telekung Travel

Menarik kan?? Cube ye kawan2.. Kalau rezeki kita, InshaAllah dapat =)

Saya heboh kat orang kampong nih :-


semua follower dijemput join ye..

Thanx u

Selamat Mencuba ye =)


1 comment: