BERKAWAN BIAR BERIBU.. JOM SAMA-SAMA FOLLOW =) TINGGALKAN URL ANDA..

Followers

Saturday, October 23, 2010

Best Memory =)

Al~kisah.. Kawan aku bernama Cik Akma ajak aku join satu contest ni.. Kena mek gambar tau.. Aku mcm xnak.. Dia nak masuk tp dia x nak kalau sorg2.. Cian plak kat dia, xkan sebab aku, dia x masuk contest tu.. Aku pon, teman lah dia.. Pastu, gambar tu kena vote2 tau.. Kalau dpt top 20, dpt hadiah.. Ktorg mule2, vote atas nama kawan aku je (Cik Akma).. Ktorg x vote pon name aku.. Kalau dapat hadiah, ingat nak bahagi dua je.. Tibe2.. Suatu hari "tinggg" (ade idea baru da~).. Ktorg vote dua-dua nama dengan gigihnya (nama kawan aku n nama aku).. Alhamdulillah, berkat kami x keluar makan malam semata-mata nak vote, berhasil.. Hehe.. Aku nak ucap terima kasih banyak2 kat sahabat aku, Cik Akma sebab ajak aku join contest ni.. Kalau x, mesti aku x dapat hadiah, & shoot dalam music video Super Something tuh.. Ngee =) 
Thanx a lot dear..

X dpt cek RM5000, tp dpt duduk blkg cek pon jd la.. =)

KAMI wif Kak Dibah yang cumel..

KAMI wif Chong Sister'z

KAMI wif yuna =)

Di sebalik kejayaan aku, ada orang "kuat" yang sangat support aku.. 
Vote aku.. 
Teman aku g shooting video.. 
Teman aku g The Curve..
<<I LOVE YOU IBU>>
...Thanx a lot to u...

..Sukenya bila dia ceria..

Tidak lupe kepada Mummy Dila & sepupuku Putri yang turut hadir..

Posing sakan ye.. =)

Tidak lupe juga pada orang kuat Cik Akma, iaitu Encik Zahir yang banyak membantu adiknya & aku.. 
Thanxs a lot ye Encik Zahir =)

Cik Akma & her brother

Antara part aku n kawan aku dalam music video 'Super Something'
Ambui.. Beriya nya budak 2 org tu (aku  n cik Akma).. 

Ni memang 'natural'.. Kami x buat2 gelak.. Tp memang gelak betul2.. =)

Love this part =)

Huhu..

Super power.. Haiyyaaa~

Yang best nye, aku n Cik Akma ni dapat ramai kawan baru yang best2.. Huhu.. 

Kalau nak tengok music video "Super Something" by Yuna, klik la ye:



6 comments:

  1. aku dh tlg vote..xde ape2 kredit utk aku ke? ngeh3

    ReplyDelete
  2. hehe..
    aku bg ko libresse nak??
    haha =)

    ReplyDelete
  3. oh,boleh saja..i mmg pakai libresse pon :P

    ReplyDelete
  4. oo.. patutla ko ajak aku g jalan2 ek..
    nak tuntut hadiah ek..??
    huhu =)

    ReplyDelete
  5. mn ade..aku ikhlas tau ajak ko jln2 :P

    ReplyDelete