BERKAWAN BIAR BERIBU.. JOM SAMA-SAMA FOLLOW =) TINGGALKAN URL ANDA..

Followers

Sunday, April 17, 2011

OdahOne Giveaway : Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya

..Assalamualaikum..

Jom join satu giveaway.. Hadiah dia besh woo..




Meh join & klik pada banner ni untuk join n tengok hadiah yang mantop!!


Syarat-Syarat Penyertaan GA :

1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog
(Aku ada I/C.. Yeay.. Lulus!!)
2. Menjadi follower bagi blog Odah + One = OdahOne
(Done =))
3. Buat satu entry berkenaan GA ini yang bertajuk;
"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"
*Sila letakkan banner di atas di dalam entry tersebut & linkkan ke entry ini
(Shudah..)
4. Tag 2 orang blogger untuk JOIN GA 
(Done!!)
5. Sila tinggalkan URL entry yang anda buat pada kotak komen di bawah entri ini dengan format seperti  berikut ;
Nama : OdahOne
URL Entry : http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html
(Orite)

Tarikh Tutup :
30 April 2011

Peserta yang bertuah akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas TARIKH TUTUP penyertaan
http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html


Yang bertuah kena tag :
Lady Shana
Misz L.O.V.E


SEKIAN, TERIMA KASIH =)

2 comments:

  1. gud luck ye..fyza dah lama tak masuk GA..all the best.. >.<

    ReplyDelete
  2. Hi! OdahOne dtg tgk entry ni...thanx 4 join...everything ok...LULUS...mngkin anda adalah pemenangnya??? Gud Luck!! sbg ganjaran JOIN GA, OdahOne klik iklan nuff kat sini smbil fllow ur blog...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...Yeah!!!...boleh semak nama anda kat sini k...PESERTA GA

    ReplyDelete